Nejlepší hry destiletí: "Decade Awards"
Blogy čtenářů Článek Nejlepší hry destiletí: "Decade Awards"

Nejlepší hry destiletí: "Decade Awards"

Zanedlouho se dostaví rok 2011 a tak bychom měli uzavřít celou tu dekádu během, které prodělal herní průmysl gigantické změny. Je skoro až…

Reklama

Zanedlouho se dostaví rok 2011 a tak bychom měli uzavřít celou tu dekádu během, které prodělal herní průmysl gigantické změny. Je skoro až neuvěřitelné co všechno se za deset let dokázalo změnit. Zažili jsme u svých počítačů parádní zážitky během kterých se nám zastavovalo srdce, ale počítač se také občas zastavil úplně. Jó, zážitků by bylo mnoho.

A tak bychom měli celou tu dekádu nějak shrnout že? Už jsem se rozhodl, že na silvestra o půlnoci vydám ocenění nejlepších her ve svém oboru za toto desetiletí (Decade Awards). Desetiletí, páni to je doba. Je jen na Vás jestli se hra umístí, jestli si opravdu zaslouží nejlepší post ve své kategorii.

Chcete nominovat? Stačí napsat do fóra.

Předem upozorňuji, že nezáleží na tom, jak je hra nová. To, že jsou hry novější, neznamená, že jsou lepší. Jednoduše nominujte hry, které na vás nejvíce zapůsobily a které by si měly zasloužit ocenění. Rozhodujete Vy, jestli se hra zapíše do dějin (alespoň na Zingu).

Decade Awards má 10 kategorií + 3 speciální Best Of které mají rzohodnout o tom, která hra je pro danou platformu nejlepší a dokázala nejvíce využít jejího potenciálu.

 

- Epic (Hra ze které na vás dýchala atmosféra, měla strhující příběh a dostala vás do kolen. Epický zážitek)- Graphics (Hra s nejlepší grafickým zpracováním (na svou dobu) a efetky)- Casual/Freeware (Nejlepší hra pro oddychovou až rodinou zábavu/Nejlepší freeware (volně distribuovatelná)hra- Strategy (Nejlepší strategie/RTS)- RPG (Nejlepší RPG své doby)- Sandbox (Nejlepší a nejzábavnější hra s volným pohybem po virtuálním světě)- Racing (Nejlepší závodní hra (zda u vás zvítězí realističnost či arkádovost nechám na vás) své doby)- Sports (Nejlepší sportovní hra (taktéž je na vás jestli zvítězí arkáda či simulace))- FPS (Nejlepší hra z pohledu první osoby)- TPS (Nejlepší hra z pohledu třetí osoby)

 

- Best of PC (Celkově nejlepší hra pro PC)- Best of Console (Nejlepší hra na konzole)- Best of Motion (Hra která dokázala nejvíce využít potenciálu pohybového ovládání.)

 

Do fóra (můžete ale i sem pod článek) napiště kategorii a za ní hru která je podle vás v této kategorii nejlepší. Znovu připomínám, že o celkovém hodnocení skutečně rozhodujete Vy!

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama