Nejprodávanější hry na Steamu posledního týdne roku 2021
Ready or Not Novinka Nejprodávanější hry na Steamu posledního týdne roku 2021

Nejprodávanější hry na Steamu posledního týdne roku 2021

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC

Taktická akce Ready or Not se již podruhé vyhřívá vpředu.

Reklama

Rok 2021 skončil, předsevzetí byla udělána a kocovina vyspána. Nicméně ještě předtím, než se vrhneme plně do roku příštího, tak přichází stránka SteamDB, která představuje nejprodávanější hry na Steamu z posledního týdne minulého roku, který však měl i přesah do toho nového, jelikož končil 2. ledna 2022.

Na této platformě, stejně jako na dalších, stále sice probíhá zimní výprodej, kdy jsou různé zajímavé tituly v poměrně výrazných slevách, avšak na vrchol žebříčku stejně již po druhé usedla taktická akce Ready or Not, která do předběžného přístupu na Steamu dorazila 18. prosince, kde se aktuálně prodává za 35,99 eur (standardní edice).

Na druhém místě pak svítí dobrodružná plošinovka It Takes Two od studia Hazelight, která si odnesla mnoho různých ocenění, a to včetně nejlepší hry na The Game Awards.

Třetí pozici okupuje nový titul z populární hororové série Five Nights at Freddy's s podtitulem Security Breach, kdy se jedná pravděpodobně o doposud nejambicióznější záležitost značky.

Lidé ale zřejmě čím dál více propadají virtuální realitě, pročež se Valve Index VR Kit probojoval až na čtvrtou pozici, kdy je následován survival sandboxem Project Zomboid.

Druhá polovina žebříčku následně sestávala ze Sea of Thieves, Red Dead Redemption 2, Forza Horizon 5, Cyberpunku 2077 a Rustu, kdy tato místa pravděpodobně výrazně ovlivnily právě zmiňované slevy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama