Nejvýdělečnější hry na Steamu z 10. týdne
Call of Duty Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 10. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 10. týdne

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC

Nedávno vydaný survival před sebe opět žádnou hru nepustil.

Reklama

Prostřednictvím stránky SteamDB se k nám po týdnu opět dostává žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu za uplynulý týden. Tentokrát se jedná o období od 7. do 14. března. Seznam jako tradičně neobsahuje free-to-play tituly.

Na první místo se po kratší přestávce vrátil handheld Steam Deck. Z pohledu samotných her si první místo již druhý týden po sobě udržel survival Sons of The Forest, který následuje další úspěšný titul posledních týdnů v podobě Hogwarts Legacy.

Na celkové čtvrté místo se dokázalo vyšvihnout Rainbow Six Siege, kterému pomohla především výrazná slevová akce. První pětici uzavírá Call of Duty: Modern Warfare II. Na šesté pozici se o pozornost čím dál hlasitěji hlásí Resident Evil 4 Remake, který vychází příští týden a aktuální výdělky jsou tvořeny pouze předobjednávkami.

Na sedmém místě najdeme Red Dead Redemption 2, které na osmém doplňuje kooperativní akce Dead by Daylight. Menší nezávislé hry v žebříčku zastupuje na deváté pozici akční hack 'n' slash RPG Last Epoch, jež za sebou nechalo i desáté Grand Theft Auto V.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama