Nejvýdělečnější hry na Steamu z 11. týdne
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 11. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 11. týdne

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Resident Evil 4 Remake se dostává do popředí.

Reklama

Stránka SteamDB po týdnu opět zveřejnila seznam nejvýdělečnějších her na Steamu za uplynulý týden. Konkrétně se jedná o období od 14. do 21. března. Do žebříčku nejsou započítány free-to-play tituly.

Celkové první místo si i tentokrát dokázal udržet handheld Steam Deck. Z pohledu her se na čelo dostal Resident Evil 4 Remake, který vychází až 24. března, takže jsou všechny dosavadní výdělky tvořeny předobjednávkami.

Za očekávanou novinkou od Capcomu se umístilo tradičně populární Call of Duty: Modern Warfare II a hit posledních týdnu v podobě survivalu Sons Of The Forest. Na páté místo se díky jarnímu výprodeji na Steamu a čerstvě vydanému rozšíření First Contact posunula strategie Stellaris.

Slevy na Steamu pomohly i starší akční hře Naraka: Bladepoint, která se v uplynulém týdnu stala šestou nejvýdělečnější hrou. Stejná akce pozitivně ovlivnila také prodeje strategie Total War: Warhammer III na sedmém místě.

Slušnou popularitu si nadále drží osmé Hogwarts Legacy. První desítku poté uzavírají dlouhodobě výdělečné AAA tituly ve složení Red Dead Redemption 2 a Forza Horizon 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama