Nejvýdělečnější hry na Steamu z 23. týdne
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 23. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 23. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Letošní Call of Duty už vystrkuje růžky.

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 12. června.

Oproti minule jsme se tentokrát nedočkali vůbec žádných změn na prvních dvou pozicích, tudíž Steam Deck se stále drží v čele, kdy ho na druhém místě doplňuje V Rising.

Nicméně pořádné představení Call of Duty: Modern Warfare II a návrat série na Steam znamenal, že lidé se houfně vydali tuto chystanou střílečku předobjednávat, kvůli čemuž se titul probojoval na třetí a rovnou i desáté místo (díky více prodejním verzím).

To tedy znamenalo, že se Elden Ring musel tentokrát posunout na místo čtvrté, kdy první pětici uzavírá díky vyšší ceně Valve Index VR Kit.

Druhou desítku následně otevírá zlevněná hra minulého roku - It Takes Two, vhodná pro párové hraní, přičemž na záda ji dýchá taktéž zlevněný produkt v podobě Sea of Thieves.

Novinka s příchutí teenage vyvražďovačky The Quarry se posléze usídlila na osmé pozici, zatímco kočičí kyberpunkové dobrodružství Stray, které vyjde letos v létě, si zase polepšilo o příčku, tudíž se mrouská na místě devátém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama