Nejvýdělečnější hry na Steamu z 24. týdne
Chivalry 2 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 24. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 24. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC

Konečně došlo na výraznější změny.

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 19. června.

A ten konečně přináší výraznější změny, kdy bylo proházeno pořadí na předních místech.

Na vrcholu si tak sice stále hoví handheld Steam Deck, avšak na druhou pozici se dostal Final Fantasy VII Remake Intergrade, který na tuto platformu dorazil po své časové PC exkluzivitě na Epicu.

A novým příchozím z Epicu je také Chivalry 2, jež se díky zdejší startovní 40% slevě dostalo až na příčku třetí.

Nicméně je též evidentní, že lidé se pokouší před příchodem rozšíření Sunbreak, které se aktuálně nachází na šesté příčce, dohnat i základní hru Monster Hunter Rise, díky čemuž se probojovala na pozici čtvrtou.

První pětku pak zavírá old-school arkádová akce Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, která v minulém týdnu vyšla.

Díky těmto škatulatům tedy došlo k tomu, že se fenomén jménem Elden Ring musel po několika měsících vůbec poprvé posunout do druhé poloviny žebříčku, a to na pozici sedmou.

A se sešupem se potkal i upíří survival V Rising, který se propadl až na místo osmé. Autorům to však nejspíše nevadí, jelikož už nyní titul slaví větší úspěch, než se čekalo.

V desítce se posléze ještě drží i výpravná hororovka The Quarry, ale také se do ní dostala strategie Starship Troopers: Terran Command, o níž se více dočtete v naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama