Nejvýdělečnější hry na Steamu z 25. týdne
Cyberpunk 2077 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 25. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 25. týdne

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

První pozici obsadil překvapivý hit.

Reklama

Prostřednictvím stránky SteamDB se k nám po týdnu opět dostává seznam nejvýdělečnějších her na Steamu za uplynulý týden. Tentokrát jde o období od 13. do 20. června. Na prvním místě se umístil titul, který byl ještě několik týdnů zpátky pod radarem většiny hráčů. Jde o multiplayerovou akci BattleBit Remastered od nezávislého studia SgtOkiDoki, která nabízí masivní bitvy pro až 254 hráčů.

Za tímto novým hitem najdete tradičně oblíbené Call of Duty: Modern Warfare II, které tentokrát na stupních vítězů doplňuje další nově vydaný titul v podobě závodů F1 23. Se čtvrtým místem se musel v uplynulém týdnu spokojit handheld Steam Deck. Na pátou pozici povyskočilo díky slevě a zájmu o rozšíření Phantom Liberty RPG Cyberpunk 2077.

Na šesté místo se během několika málo dní od spuštění předobjednávek dokázalo propracovat chystané sci-fi RPG Starfield od Bethesdy. Neustupující popularitu posledního Call of Duty dokazuje sedmá pozice nově vydaného placeného balíčku s názvem BlackCell 02 (Season 04). Do první desítky nejvýdělečnějších her se ještě dostaly hry Street Fighter 6 (ještě minulý týden okupoval první místo), Forza Horizon 5 a Dead by Daylight.

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 25. týdne
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama