Nejvýdělečnější hry na Steamu z 28. týdne
Baldur's Gate 3 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 28. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 28. týdne

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy Windows PC

Nejúspěšnější titul mnohé hráče překvapí.

Reklama

Prostřednictvím stránky SteamDB se k nám opět dostává tradiční žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu za uplynulý týden. Tentokrát se jedná o úsek od 4. do 11. července. Do seznamu nejsou započteny free-to-play hry. Přehledu po čase opět vévodí handheld Steam Deck.

Z pohledu samotných her zaznamenal největší úspěch počin s názvem Dave the Diver, který vyšel na konci června a momentálně se na Steamu pyšní výborným hodnocením 97 %. Jedná se o dobrodružný titul s RPG prvky, ve kterém rybaříte a prozkoumáváte svět pod mořskou hladinou.

Na vrcholu popularity se nadále drží také další hit posledních týdnů v podobě multiplayerové akce BattleBit Remastered, která se tentokrát umístila na třetím místě. Na čtvrtou pozici se dokázal propracovat Elden Ring, který na pátém místě doplňuje RPG Baldur's Gate 3.

Šesté a sedmé místo okupují stálice ve složení Red Dead Redemption 2 a Call of Duty: Modern Warfare II. Na osmou pozici se v uplynulém týdnu dostal nesmrtelný survival Rust, který je následován Cyberpunkem 2077. První desítku uzavírá Forza Horizon 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama