Nejvýdělečnější hry na Steamu z 36. týdne
Cyberpunk 2077 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 36. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 36. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Kyberpunková kultura opět úřaduje.

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 18. září.

První místo pravděpodobně už nikoho příliš nepřekvapí, jelikož i tentokrát se zde nalézá handheld Steam Deck.

Nicméně dvojka už by leckoho mohla, protože se na ní vyšplhal zlevněný Cyberpunk 2077, kterému zjevně pomohla premiéra anime Cyberpunk: Edgerunners, jež se povedlo, což ostatně lze zjistit i z naší recenze.

Trojka a čtyřka poté patří Call of Duty: Modern Warfare II, kdy fanoušci stříleček jistě doufají, že se povede navázat na kvality titulu z roku 2019.

No a pátá pozice je stejná jako minule, tudíž se na ní nalézá PC port NBA 2K23, na který hráči nadávají, ale zřejmě ho stále kupují.

A na PC evidentně stále táhnou původní exkluzivity z PlayStationu, jelikož na šesté místo se probojovalo zlevněné God of War, zatímco na osmém místě bojuje sličná Aloy v Horizon Zero Dawn Complete Edition. Toto duo však ještě doplňuje podceňované Days Gone a relativně nový port Marvel's Spider-Man Remastered.

Mezi tyto kusy se ještě na sedmou příčku probojovala rytmická akce Metal: Hellsinger, která je určitě povedená, avšak mohla být ještě o něco lepší. Jak se ostatně dozvíte z naší recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama