Nejvýdělečnější hry na Steamu z 8. týdne
Cyberpunk 2077 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 8. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 8. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC

Jeden prsten vládne všem.

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 27. února.

A jak mnozí po vlně pozitivních recenzí čekali, tak přední příčky vzal útokem nový projekt vývojářů z FromSoftware - Elden Ring (průběžná recenze zde).

Tomu se díky různým prodejním verzím povedlo obsadit první, druhou, třetí i pátou příčku.

To znamená, že do první pětky (přesněji na čtvrté místo) se vešel už jenom jeden jiný titul, kterým byla deluxe edice datadisku The Witch Queen pro druhé Destiny, jenž aktuálně zažívá své aktivnější dny. Nicméně ne všichni hráči si chtěli kupovat deluxe edici, a tak běžná verze tohoto rozšíření se dostala na pozici šestou.

V minulém týdnu také oficiálně vyšel očekávaný handheld Steam Deck, což znamená, že se tato platforma dostala na sedmé místo žebříčku, za což třeba jako v případě Valve Index, které se v něm častokrát objevuje, může vyšší cena.

Nicméně z "topky" nezmizelo ani Dying Light 2 Stay Human, které si však pohoršilo o několik míst a muselo se uklonit před novým králem.

Stratégové navíc stále hojně nakupují nový Total War: Warhammer a nadále probíhající sleva pomáhá i Cyberpunku 2077, jenž uzavírá první desítku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama