Nejvýdělečnější hry na Steamu z 9. týdne
Anno 1800 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 9. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 9. týdne

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Žebříček má nového vládce.

Reklama

Stránka SteamDB nám jako již tradičně nabídla přehled nejvýdělečnějších her na Steamu za uplynulý týden. Jelikož společnost Valve změnila termín zveřejnění jednotlivých statistik, tak se jedná o období od 28. února do 7. března. Ze stejného důvodu vám budeme pravidelný přehled místo pondělí přinášet každou středu.

Na prvním místě žebříčku za uplynulý týden najdeme koncem února vydaný survival Sons Of The Forest, který tak na čele po několika týdnech vystřídal Hogwarts Legacy. Úspěšný titul z Harry Potter univerza se tentokrát umístil na pozici čtvrté. Mezi tyto dva tituly se dokázal vklínit handheld Steam Deck a nově vydané akční RPG Wo Long: Fallen Dynasty.

První pětici prodejně nejúspěšnějších her doplňuje další novinka v podobě rozšíření pro Destiny 2 s podtitulem Lightfall. Následující pozice už okupují převážně starší tituly, mezi které můžete řadit šesté Call of Duty: Modern Warfare II, sedmou FIFU 23, osmé Anno 1800 a deváté Deep Rock Galactic. První desítku nejvýdělečnějších her poté uzavírá akce Atomic Heart.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama