Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 17. týdne
Cyberpunk 2077 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 17. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 17. týdne

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC

Red Dead Redemption 2 a nové Star Wars se dostávají do popředí.

Reklama

Prostřednictvím stránky SteamDB se k nám přesně po týdnu dostává žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu za uplynulý týden. V tomto případě jde o období od 18. do 25. dubna. Žebříček neobsahuje free-to-play tituly. Na úplné čelo se po krátké přestávce vrátil stále populární handheld Steam Deck.

Z pohledu her se stejně jako v předchozím týdnu nejvíce dařilo Call of Duty: Modern Warfare II. První novinku najdete až na třetí pozici, na kterou vystoupalo Star Wars Jedi: Survival. V tomto případě jsou veškeré dosavadní výdělky tvořeny předobjednávkami.

Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 17. týdne

Na čtvrtém a šestém místě překvapivě skončila dvojici starších her od Rockstaru v podobě Red Dead Redemption 2 a Grand Theft Auto V. Obě hry za tento výsledek vděčí nadále probíhající slevové akci. Mezi tuto dvojici her se na pátém místě dokázalo vklínit RPG Wartales.

Na sedmé a osmé pozici se umístily tradičně populární tituly ve složení EA Sports FIFA 23 a Resident Evil 4 Remake. Kromě her od Rockstaru pomohly slevy na Steamu také Sea of Thieves 2023 Edition, které obsadilo deváté místo. V závěru první desítky najdete RPG Cyberpunk 2077 od polského CD Projektu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama