Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 44. týdne
ARK: Survival Ascended Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 44. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 44. týdne

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Pořadí ovládl nově vydaný survival.

Reklama

Prostřednictvím stránky SteamDB se k nám opět po týdnu dostává přehled nejvýdělečnějších her na Steamu za uplynulý týden. Tentokrát jde o časový úsek od 24. do 31. října. Na úplné čelo žebříčku se bezprostředně po svém vydání propracoval survival ARK: Survival Ascended od studia Wildcard. Jedná se o remake prodejně velice úspěšného prvního dílu s podtitulem Survival Evolved.

Na druhé místo se oproti předchozímu týdnu propadla budovatelská strategie Cities: Skylines II, jejíž autoři se aktuálně zaměřují především na zlepšení optimalizace. Na dalších místech se umístily dlouhodobě vysoce výdělečné tituly EA Sports FC 24, Baldur's Gate 3 a Call of Duty. Výrazný úspěch zaznamenal také nezávislý počin Love Is All Around, který skončil na šesté pozici.

S pořadím v druhé pětici dokázalo paradoxně poměrně výrazně zamávat vydání PS5 exkluzivity Marvel's Spider-Man 2, jež viditelně oživilo zájem o předchozí díl Marvel’s Spider-Man Remastered, který se v uplynulém týdnu stal na Steamu sedmou nejvýdělečnější hrou. Do první desítky se ještě vešlo druhé Red Dead Redemption od Rockstaru, handheld Steam Deck a spin-off Marvel's Spider-Man: Miles Morales, který podtrhuje, že je pavoučí muž i na Steamu aktuálně v kurzu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama