Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 44. týdne
Battlefield 1 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 44. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 44. týdne

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Válka a budoucnost opět táhly.

Reklama

Ani tento týden stránka SteamDB nezapomněla vypustit svůj žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který v tomto případě končil 6. listopadu.

Stejně jako v předchozím týdnu dominuje žebříčku FPS Call of Duty: Modern Warfare 2, která si své prvenství pravděpodobně ještě minimálně jeden týden udrží. Nalézt jí můžeme také na třetí a čtvrté pozici.

Druhé místo náleží handheldu Steam Deck od společnosti Valve. Ten si opravdu dlouho držel první místo, než byl z něj vystrnaděn novinkou od Activisionu.

Na páté příčce můžeme nalézt akční RPG Cyberpunk 2077, které bylo nakopnuto oblíbeným seriálem Cyberpunk: Edgerunners, díky němuž se prodeje stále drží ve vysokých hodnotách.

Překvapivá je šestá pozice. Tu totiž obsadila FPS Battlefield 1. Hlavním důvodem nečekaného úspěchu je v tomto případě opravdu výrazná sleva. Ta jí navyšuje nejen prodejní čísla, ale též počty stabilně hrajících.

Mírné oslabení zažil simulátor Football Manager 2023, který se z šestého místa přesunul na sedmé, kde si pravděpodobně nějaký čas pobude. Tato série je totiž u hráčů velmi oblíbená.

Na osmé příčce se nachází grand strategie Victoria 3. Ta sice není aktuálně v žádné slevě, avšak díky dobré pověsti Paradoxu a široké škále fanoušků, se jí v prodejích nedařilo vůbec zle. Špatně se nevedlo ani Persona 5 Royal, kterou se milovníkům JRPG podařilo udržet na devátém políčku.

Poslední pozice připadla MMORPG New World. V jeho případě sehrála obdobně jako u Battlefield 1 velkou roli sleva, která v tomto případě dělala pěkných 50 % z celkové ceny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama