Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 47. týdne
Battlefield V Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 47. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 47. týdne

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy Windows PC

Týden ve znamení podzimních slev.

Reklama

Statistiky shromažďující stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 27. listopadu.

Obdobně jako předchozí týden i tento můžeme na první příčce nalézt handheld Steam Deck, jemuž se povedlo na trůn vrátit po delší pomlce.

Druhé místo opanovala střílečka Call of Duty: Modern Warfare 2, kterou je oproti předchozím týdnům nalézt pouze na jediné příčce.

Na třetí pozici se umístila akční adventura Red Dead Redemption 2. Do předních příček žebříčku jí vynesla 67 % sleva, díky níž dokázala zaujmout hráče, jimž před třemi lety unikla.

Čtvrtá příčka tentokrát náleží temné kooperační akci Warhammer 40,000: Darktide. Ta stále ještě není venku, je tím pádem pravděpodobné, že jí v tomto žebříčku nalezneme i za sedm dní.

Páté místo znovu ovládl Cyberpunk 2077. Ten nabral nový dech jak díky výbornému seriálu Edgerunners, tak i 50 % slevě mající na jeho prodeje nemalý vliv.

Šestkou v pořadí celého závodu se stala akční adventura God of War, jejíž pokračování aktuálně dominuje na konzolích PlayStation.

Na sedmém místě můžeme nalézt sportovní hru EA SPORTS FIFA 23. Tu si lze pořídit v 40 % slevě, což je dva měsíce po vydání relativně slušné dočasné snížení cenovky.

Osmá pozice připadla Persona 5 Royal, která z žebříčku v minulých týdnech vypadla a nyní se do něj opět slavně na vrací.

Devítkou se stala akční adventura It Takes Two. Pořídit si ji lze v 60 % slevě hrající jistě zásadní roli v tom, že se vyšplhala do předních příček žebříčku nejvýdělečnějších her.

Nejvýrazněji tento týden z podzimního snížení cen těží FPS Battlefield V se 90 % slevou. Ten se díky němu umístil na desáté příčce. Není to sice takový výsledek jako výkon Battlefield 1, avšak i tak to je slušný úspěch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama