Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 48. týdne
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 48. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 48. týdne

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Temná budoucnost a válka táhla.

Reklama

Týden se s týdnem sešel a my tu pro vás máme další žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne od webu SteamDB, který v tomto případě končil 4. listopadu.

První příčka stále náleží handheldu Steam Deck, který v minulosti připravil na chvíli o trůn nový díl série Call of Duty. Krom něj v žebříčku můžeme najít také další hardware od Valve, protože na devátém místě se nachází Valve Index VR Kit.

Na druhé pozici tentokrát můžeme najít kooperační akci Warhammer 40,000: Darktide, jíž se v rámci vydání plné verze podařilo zaútočit téměř na první místo.

V předchozích týdnech vítězná střílečka Call of Duty: Modern Warfare 2 se umístila na třetím místě. Nalézt jí můžeme taktéž na tom posledním, kde je zastoupena vylepšenou edicí.

Na čtvrté a páté příčce se nachází aktuálně vypuštěná hororová akce The Callisto Protocol. Ta byla hráči velmi očekávaná, takže je možné, že jí v tabulce nalezneme i příští týden. Vzhledem k jejímu technickému stavu je to však otázkou.

Šestkou se stala akční adventura Red Dead Redemption 2, jež maximálně vytěžila potenciál slev a následného nárůstu zájmu širší hráčské obce. Příští týden jí tu však už pravděpodobně nenajdeme.

Sedmou příčku ukořistilo akční RPG Cyberpunk 2077, které se na ní propadlo z pátého místa, jemuž dominovalo v předchozím týdnu.

Zcela mimo hru nebyla ani auta. Na osmé pozici se umístilo Need for Speed Unbound Palace Edition mající potenciál k tomu, se v tabulce ještě minimálně týden udržet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama