Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 49. týdne
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 49. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 49. týdne

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy Windows PC

Trpaslíci útočí.

Reklama

Máme tu další týden a s ním tradičně žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne od webu SteamDB, který tentokrát končil 11. listopadu.

Na prvním místě tohoto žebříčku můžeme opět nalézt handheld Steam Deck, který po návratu na trůn pevně drží otěže a zřejmě je jen tak nepustí. Spolu s ním se v tabulce nachází také další zařízení od Valve. Valve Index VR Kit můžeme obdobně jako minulý týden nalézt na deváté pozici.

Druhá příčka je vcelku překvapivě okupována indie simulátorem budování trpasličí pevnosti Dwarf Fortress, jemuž se příchod na tento klient opravdu vydařil.

Trojkou se totožně jako v minulém týdnu stala FPS Call of Duty: Modern Warfare 2, která je tentokrát zastoupena pouze na jediné příčce.

Mírně si pohoršila kooperační akce Warhammer 40,000: Darktide, jež se z druhého místa přesunula na čtvrté, z něhož pravděpodobně v následujících týdnech ještě více spadne.

Pátá příčka tentokrát náleží strategii IXION, které se nevede dobře pouze v prodejích, ale také v rámci celosvětových hodnocení.

Na šestém místě lze nalézt akční RPG Assassin's Creed Valhalla, které na Steam dorazilo s 67 % slevou, což má jistě podíl na tom, kde se aktuálně nachází.

Obdobně jako Assassin's Creed Valhalla je na tom i EA SPORTS FIFA 23, jíž se povedlo uzmout sedmou příčku, na níž se s vysokou pravděpodobností dostala díky vysoké slevě (67 %).

Osmičkou se stal Red Dead Redemption 2 v jehož případě hraje velkou roli značná sleva, která stejně jako v případě Assassin's Creed Valhalla, nebo EA SPORTS FIFA 23 dosahuje 67 %.

Na desátém místě se nachází Cyberpunk 2077 těžící nejen z velké oblíbenosti slavného seriálu, ale také z 50 % slevy. Není však vyloučené, že v následujícím týdnu ho už v této tabulce nenajdeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama