Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 7. týdne
Cyberpunk 2077 Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 7. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu ze 7. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Oblíbenou platformu tentokrát ovládlo "válečné kladivo".

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 20. února.

Jak se asi dalo předpokládat, tak tuto oblíbenou PC platformu ovládla očekávaná strategie Total War: Warhammer III (recenze tady), která jistě všem fanouškům dělá velkou radost, kdy v ní pravděpodobně "utopí" nemístné množství času.

Nicméně reálné je také natěšení na nový projekt studia FromSoftware, kterým není nic jiného než Elden Ring (dojmy z plné verze dostupné zde), jenž povyskočil z páté pozice na místo druhé.

Nicméně stále se prodává i Dying Light 2 Stay Human (recenze tady), které sice bylo svrženo z absolutní špičky, avšak třetí místo je stále pěkný výsledek.

A pěknými výsledky se může chlubit i Lost Ark (naše rozsáhlá recenze dostupná na tomto odkazu), který zaútočil na přední příčky zdejších nejhranějších her, kdy hráči si do této free-to-play záležitosti často kupují startovní Vanquisher balíček.

Pátou pozici následně obsadil Cyberpunk 2077 (recenzi čtěte tady), za což nejspíše může vydání patche 1.5, ale také 50% sleva.

Zbytek pelotonu pak už proběhneme jenom v rychlosti, kdy šesté místo obsadila Deluxe edice chystaného rozšíření The Witch Queen pro druhé Destiny, na sedmé pozici se vyhřívá Valve Index VR Kit (především díky jeho vysoké ceně), osmou a devátou příčku získala bojovka The King of FIghters XV a desítku uzavírá mrazivá dedukční hra Dread Hunger, která už se může chlubit plnou verzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama