Některé sběratelské edice God of War Ragnarok dorazily bez hry
Novinka Některé sběratelské edice God of War Ragnarok dorazily bez hry

Některé sběratelské edice God of War Ragnarok dorazily bez hry

Adam Král

Adam Král

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Fanoušci nejsou zrovna nadšení.

Reklama

God of War Ragnarok byl očekávanou hrou, a tak se našli lidé, kteří čekali v půlnočních frontách a odnášeli si sběratelské edice. O to větší zklamání čekalo na některé vlastníky. Po koupi edice za 200 dolarů, tedy necelých 5 000 korun, fanoušci objevili, že se v balíčku nachází vše, kromě toho nejdůležitějšího, a to samotné hry.

Někteří fanoušci na Twitteru píší, že jejich sběratelská edice sice dorazila v pořádku, ale když nadšeně otevřeli místo, kde měl být kód pro digitální verzi hry, nebyl tam. A pokud tam byl nějaký další kód, jednalo se o dvojici DLC balíčků, které se dávaly i ke standardním předobjednávkám. Jiný uživatel pro změnu zmiňuje, že box s hrou vůbec nepřišel. Logickým krokem tak byla reklamace. Protože se ale jednalo o kusy, které byly hned pryč, jediným způsobem bylo vrácení peněz a fanoušci by tak přišli o speciální předměty.

Žádné řešení se zatím nekoná, jediné, co fanoušci mohou udělat, je napsat na podporu vývojářů ze Santa Monica a neopakovat stejný krok, jako fanoušek Call of Duty, který se šel zeptat do kanceláří Activisionu, kde je problém. Není to první problém se sběratelskými edicemi, na internetu se množily případy, kdy sběratelská edice The Last of Us 1 dorazila pomlácená a bez nějaké ochrany.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama