Někteří fandové Call of Duty chtějí zpět červené tečky
Call of Duty Novinka Někteří fandové Call of Duty chtějí zpět červené tečky

Někteří fandové Call of Duty chtějí zpět červené tečky

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Do jaké skupiny patříte vy?

Reklama

Call of Duty: Modern Warfare 2 je hrou, která přinese řadu zásadních novinek. Některé se komunitě líbí, u jiných je naopak cítit výrazná nespokojenost. Hodně velké vlny vyvolalo rozhodnutí, že na mini-mapě už nadále neuvidíte červené tečky zobrazující se v momentu, kdy se hráči dají do střelby. Tímto krokem chtějí autoři ze svého díla udělat více realistický titul. Stejně to mají kupříkladu i tvůrci výborného Isonzo a za sebe si to nemohu v obou dílech vynachválit. Nepřátele vidíte na mapce pouze, když do boje nasadíte bezpilotní letoun označující cíle. Nejste tím pádem stabilně trestáni za to, že se neostýcháte ze svého kvéru naplno pálit po všudypřítomných protivnících.

Určité části komunity se tento krok vyloženě nezamlouvá, což můžete vidět kupříkladu níže v příspěvku profesionálního hráče Damona "Karma" Barlowa. Samozřejmě by zde byla možnost vsadit opět na tlumiče a tečky ponechat, avšak tento koncept už je zastaralý. Navíc se k myšlence Call of Duty: Modern Warfare 2 vůbec nehodí. Právě naopak. Jeho absence možná celku pomůže. Samotná společnost však stále nabízí hráčům možnost reagovat na změny a prezentuje se tak, že je ochotná ještě sáhnout po změnách. Moc bych v to však nedoufal.

Zajímavé je, že se hráčská obec okolo Call of Duty: Modern Warfare 2 vyloženě neshodně na tom, zda je tento krok dobrý, či naopak špatný. Názory jsou naopak dosti odlišné. Někteří argumentují tím, že je to nesprávný tah kvůli skutečnost, že se hra stane příliš přístupnou. Jiní v něm naopak vidí příležitost celkovou obtížnost navýšit, jelikož nepůjde protivníka hledat na mapě, ale bude nutné jít po zvuku. Možnost si to vyzkoušet na vlastní kůži máte v průběhu tohoto víkendu v rámci otevřené bety až do pondělí, kdy testování končí.

Někteří fandové Call of Duty chtějí zpět červené tečky
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama