Neoficiální tipy studentského života ve hře Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy Novinka Neoficiální tipy studentského života ve hře Hogwarts Legacy

Neoficiální tipy studentského života ve hře Hogwarts Legacy

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dávejte si pozor na Protivu a nezapomeňte navštívit Taškářův obchod.

Reklama

Avalanche Software v příštím roce chtějí udělat pořádnou radost všem fanouškům známého kouzelnického světa skrze chystané akční RPG Hogwarts Legacy, v němž si budeme moci virtuálně vyzkoušet roli studenta Bradavic, a to v době ještě před brýlatým čarodějem.

Ze hry jsme poté mohli vidět už poměrně bohatou řádku záběrů, kdy relativně nedávno na oficiální twitterový účet dorazilo video další, které nabízí několik nepříliš oficiálních tipů pro zdejší studenty, které jsou obohaceny o další záběry.

Ty v podstatě připomínají, že zdejší hrad skrývá velkou porci tajemství, které naleznete i ve společenských místnostech. Také je dobré připomenout, že oddělení s omezeným přístup v knihovně je omezené jenom v případě, že se necháte chytit.

Své škodící choutky poté můžete uspokojit v učebně černé magie, kdy zásoby na to lze získat v Taškářově obchodě s žertovnými předměty. Avšak vyhnout byste se měli Protivovi, jelikož ten vám dokáže znepříjemnit život, ale možná také Zapovězenému lesu, který skrývá mnohá nebezpečenství. A kdo ví, třeba dojde i na tajné kouzelnické duely.

Hogwarts Legacy vychází 10. února 2023 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S, což později doplní i cloudová verze pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama