Nešikovní stěhováci Moving Out vyjeli
Moving Out Novinka Nešikovní stěhováci Moving Out vyjeli

Nešikovní stěhováci Moving Out vyjeli

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Párty hříčka před jednou televizí či monitorem je v Xbox Game Passu.

Reklama

Ke konci minulého roku byla na herním festivalu TGA 2019 oznámena stěhovací chaotická párty hříčka Moving Out od australského studia SMG. Zahrajete si ji sami, nebo v bláznivé kooperaci až ve čtyřech ztřeštěných stěhovácích, kteří mohou mít podobu např. chobotničky, televize, květináče nebo chameleona.

 

Nešikovní stěhováci Moving Out vyjeli

 

Tato rozpustilá hříčka, jež obsahuje více než 50 stále větších a těžších úrovní (domů), které musíte v časovém limitu důkladně vystěhovat, zabere solidních 6-9 hodin hraní. A co je super, na všech platformách je k dispozici i demoverze! Nyní tito stěhováci vyjeli do práce, přičemž cena se pohybuje v přepočtu lehce nad šesti stovkami. Moving Out koupíte výhradně digitálně na Steamu a v konzolových obchodech pro PS4, SW a X1.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Bmq2NmJ5XB0&feature=emb_logo[/embed]

 

Nově byl do hry přidán nejen lehký režim, kdy si můžete navolit různé úlevy a pomocníky (třeba delší časový limit a rychlejší skládání nábytku do stěhováku), ale při sólo hře můžete také ovládat jedním ovladačem rovnou dva stěhováky. A poslední dobrá zpráva na konec: majitelé předplatného Microsoft Xbox Game Pass si tuto hru zahrají zdarma.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama