Nesmrtelné GTA V na nové generaci konzolí
GTA 5 Novinka Nesmrtelné GTA V na nové generaci konzolí

Nesmrtelné GTA V na nové generaci konzolí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

31
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360

Těšit se můžeme i na standalone verzi GTA Online.

Reklama

Pátý díl městské akce Grand Theft Auto je tu s námi již skoro sedm let, kdy se titul neustále objevuje na předních příčkách v žebříčcích prodejnosti, což je dost pravděpodobně zapříčiněno obrovskou popularitou multiplayerového režimu GTA Online. No a jelikož je po hře poptávka, tak se jí v druhé polovině roku 2021 dočkáme i na next-gen konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X.

Tato verze bude obsahovat hned několik technických vylepšení a vizuálních vychytávek, aby mohla plně využít sílu těchto konzolí.

Co se pak týče režimu GTA Online, tak ten se samozřejmě může těšit z neutuchajícího přívalu aktualizací, které budou i nadále pokračovat, kdy se dočkáme i nějakého obsahu, jenž bude exkluzivní pro nové konzole a PC. Nicméně s vydáním hry na nové konzole dojde k jeho osamostatnění, kdy jej hráči na PlayStationu 5 budou moci exkluzivně první tři měsíce získat zdarma.

Bonusy pro majitele PlayStationu tímto ale nekončí, jelikož všichni aktivní hráči na něm (s aktivovaným PlayStation Plus) budou v Online módu dostávat každý měsíc 1 000 000 herních dolarů, a to až do doby, než vyjde GTA Online pro PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama