Netflix chystá seriály z univerza Cyberpunku i Tomb Raideru
i Zdroj: CD Projekt RED
Novinka Netflix chystá seriály z univerza Cyberpunku i Tomb Raideru

Netflix chystá seriály z univerza Cyberpunku i Tomb Raideru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy HBO Film Kuaishou Filmy/Seriály

Novinek se dočkají také značky League of Legends a Devil May Cry

Reklama

Společnost Netflix odhalila v průběhu konference Geeked Week 2024 hned několik novinek a materiálů z připravovaných animovaných seriálů podle hned několika herních značek. O chystaném seriálu na motivy herní série Splinter Cell jsme vás již informovali v samostatné novince.

Netflix x CDPR x Cyberpunk

Pozornost si dále zaslouží oznámení nespecifikovaného animované seriálu, který využije značku Cyberpunk. Jelikož jsme se zatím nedozvěděli další podrobnosti, tak není zřejmě, zda půjde o úplně nový příběh nebo pokračování úspěšného seriálu Cyberpunk: Edgerunners z roku 2022.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

Dalším chystaným projektem je animovaný seriál Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, který se dočkal zveřejnění nové ukázky. Datum premiéry bylo stanoveno na 10. října letošního roku. 

Arcane - 2. sezóna

Opomíjet bychom rozhodně neměli ani seriál Arcane, který se pro změnu dočkal odhalení data uvedení chystané druhé sezóny, jejíž první akt budete moci zhlédnout 9. listopadu. Další dva akty budou následovat 16. a 23. listopadu. I v tomto případě je k dispozici nová ukázka.

Devil May Cry

Jelikož Netflix herními novinkami opravdu nešetřil, tak jsme se dočkali také připomenutí již delší dobu připravovaného animovaného seriálu podle série Devil May Cry. Kromě zveřejnění traileru došlo také k odhalení orientačního data vydání, které bylo stanoveno na duben příštího roku.

Magic: The Gathering

Za poslední významnou herní novinku můžeme označit oznámení animovaného seriálu, který využije značku Magic: The Gathering. Projekt vzniká ve spolupráci se společnostmi Hasbro Entertainment a Wizards of the Coast, přičemž zatím neznáme datum uvedení ani další podrobnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama