Netflix potvrdil, že seriál Zaklínače bude pro dospělé publikum
Filmy/Seriály Zaklínač Novinka Netflix potvrdil, že seriál Zaklínače bude pro dospělé publikum

Netflix potvrdil, že seriál Zaklínače bude pro dospělé publikum

Marek Vejborný

Marek Vejborný

17

Nemáme očekávat dalšího Pána prstenů či Harryho Pottera.

Reklama

Výkonná producentka Lauren Hissrich po zhlédnutí části seriálu rozhodla, že se nejedná o fantasy pohádku, kterou byste mohli sledovat s mladšími sourozenci nebo dětmi. Pokud znáte povahu Geralta, tak jistě víte, že zaklínač, ať už knižní, nebo herní, obsahuje vraždění, vulgární mluvu, rasismus, romantické i drsné sexuální scény. Andrzej Sapwkowski dokázal skvěle popsat tyto scény ve své knize a dobře se to podařilo i tvůrcům z CD Projektu RED. Jistě si pamatujete na sběratelské kartičky zobrazující svůdné ženy, sukuby nebo onu čarodějnou romanci na majáku.

Netflix tím dává jasně najevo veřejnosti, že bychom neměli očekávat podívanou typu Harry Potter nebo Pán prstenů, seriál tak bude mít blíže ke Hře o trůny.

Již bylo oficiálně potvrzeno, že Henry Cavill (Muž z oceli, Mission Impossible - Fallout) si zahraje roli Geralta, což mělo smíšené ohlasy, nicméně Henry se nechal slyšet, že o tuto roli velmi stál a sám je velkým fanouškem Zaklínače.

Obsazení hlavních rolí seriálu bylo také odhaleno. Po někom, kdo si zahraje Ciri, se pátralo mezi méně známými herečkami a volba padla na herečku jménem Freya Allen, Yennefer bude hrát Anya Chalotra.

Seriál bude obsahovat 8 epizod a líbí se nám přístup produkce ke staršímu publiku. Co na seriál říkáte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama