Netflix přebírá další herní značku. Legendární Resident Evil
Filmy/Seriály Resident Evil Novinka Netflix přebírá další herní značku. Legendární Resident Evil

Netflix přebírá další herní značku. Legendární Resident Evil

Jan Tomanek

Jan Tomanek

8

Zaklínač není jedinou adaptací u Netflixu.

Reklama

V posledních letech se to s filmovými adapcemi našich oblíbených herních sérií roztrhl pytel. Obecně však nemají filmové adaptace moc dobrou pověst. Jako příklad můžeme použít Assassin's Creed z roku 2016, u kterého činí momentální hodnocení na ČSFD 59 %. Dále je tu Postal, nebo Far Cry či DOOM. U prvních dvou jmenovaných jsme však s režií od Uwe Bolla nemohli čekat nic světoborného. Na druhou stránku můžeme jmenovat film Warcraft, který si u fanoušku vysloužil dobrou pověst.

Nejsou to však pouze velká hollywoodská plátna, kde se chystají přivést naše hrdiny k životu. Netflix již pilně pracuje na adaptaci skvělého Zaklínače a podle úniků informací bychom se měli dočkat ještě letos. Netrvalo dlouho a Netflix oznámil, že pracuje i na seriálu ze světa Resident Evilu. O produkci by se mělo starat studio Constantin Film a mělo by jít o exkluzivitu pro Netflix. Seriál je momentálně ve fázi, kdy hledají showrunnera.

Příběh by se měl točit okolo temných nekalostí, které ve svých laboratořích vytvářela společnost Umbrella Corporation a jak se svět potýká s realitou apokalypsy, kterou zavinil právě T-Virus vyzkoumaný Umbrellou.

Jak jsme již řekli, Netflix není v tomto odvětví žádný nováček a společně se Zaklínačem a Resident Evilem je v produkci také Assassin's Creed. Minulým rokem nás pak potěšila animovaná série Castelvania, která byla kritiky vřele přijata. Pokud vše dopadne dobře, tak se máme na co těšit. A jakou herní adaptaci byste si přáli vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama