Netflix zakládá vlastní herní studio
Novinka Netflix zakládá vlastní herní studio

Netflix zakládá vlastní herní studio

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Situované je do Finska.

Reklama

Není žádným tajemstvím, že Netflix své pole působení v poslední době rozšiřuje i na pole digitálních her, kdy ve své aplikaci nabízí v rámci předplatného přístup k různým mobilním titulům, přičemž aktuálně vlastní i taková studia, jako je Night School Studio (Oxenfree) či Boss Fight Entertainment (Dungeon Boss).

Aby však tato studia pouze nekupoval, tak se tento gigant rozhodl založit své vlastní, a to ve finských Helsinkách, kdy jeho šéfem se stává Marko Lastikka.

Pro společnost se jedná o další krok ke splnění jejich vize v doručení zajímavých originálních her, přičemž Finsko bylo zvoleno kvůli tomu, že má skrývat ty největší talenty v oboru na světě, kdy se zde navíc už nachází i jedno ze studií, které vlastní, a to v podobě celku Next Games.

Netflix zakládá vlastní herní studio

Každopádně všichni se již nemohou dočkat toho, až nám budou moci v následujících letech představit a nabídnout své projekty.

Oznámení přišlo jen chvíli po fanouškovské akci Tudum, během níž byla oznámena velká porce novinek ohledně chystaných projektů, a to třeba včetně seriálového Zaklínače.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama