Netflix získal přednostní práva na Uncharted
Filmy/Seriály Novinka Netflix získal přednostní práva na Uncharted

Netflix získal přednostní práva na Uncharted

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3

Streamovací služba podepsala se Sony exkluzivní smlouvu.

Reklama

Filmová adaptace Uncharted se připravuje už mnoho let, ale nyní to vypadá, že se jí v kinech snad dočkáme 18. února příštího roku.

Kdyby vám ale informace o ní doposud utíkaly, tak ji nakonec točí Ruben Fleischer (Zombieland 1 a 2) a v hlavní roli Nathana Drakea se představí Tom Holland, kterému bude krýt záda Mark Wahlberg v roli Sullyho.

Jestli se vám ale na snímek nebude chtít jít do kina a raději si počkáte na domácí projekci na nějaké streamovací službě, tak budete muset zavítat na Netflix, jelikož Sony Pictures s touto streamovací službou podepsalo pětiletou exkluzivní smlouvu, díky níž bude online vysílání filmů tohoto studia dostupné nejdříve na Netflixu, a to po dobu 18 měsíců.

Tato smlouva se týká snímků, které mají dorazit v roce 2022 a později, kdy kromě Uncharted to postihne třeba komiksový spin-off Morbius, pokračování animáku Spider-Man: Into the Spider-Verse či akční thriller Bullet Train.

Nicméně i nadále se počítá s klasickou premiérou v kinech. Tato smlouva se totiž týká výlučně online streamování, které se uskuteční až poté, co si snímky odbudou svůj čas v biografech.

Netflix ovšem s touto smlouvou získal i přednostní právo pro odkup filmů od Sony, které do kin mířit nebudou.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama