New Pokemon Snap zve do regionu Lental
New Pokémon Snap Novinka New Pokemon Snap zve do regionu Lental

New Pokemon Snap zve do regionu Lental

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy Nintendo Switch Switch

A přidává několik japonských televizních reklam.

Reklama

Než nám The Pokémon Company dovolí chytat v regionu Lental Pokémony, pojďme se to naučit díky novému traileru na hru New Pokemon Snap nazvaném Lental Region Snap Guide. Jako bonus si užijte také dvě nové japonské televizní reklamy.

Ve hře New Pokemon Snap totiž převezmete roli začínajícího fotografa Pokémonů a budete se soustředit na region Lental. Budete spolupracovat s regionálním expertem profesorem Mirrorem při ekoprůzkumu prostředí a budete fotografovat Pokémony žijící v přírodě.

 

Divokým Pokémonům se v oblasti Lental daří velmi dobře, protože se skládá z několika ostrovů, které se svým prostředím od sebe velmi odlišují. Díky tomu vytváří celou řadu stanovišť, kde lze pozorovat různé druhy Pokémonů a také jejich přirozené chování.

Hráči se budou snažit získat jejich pozornost třeba hraním určité melodie nebo pomocí fluffruitu. Na druhou stranu můžete na Pokémony použít orb Illumina (vynález profesora Mirrora) a možná se stát svědkem neobvyklého chování.

Pomocí svého fotoaparátu můžete skenovat okolí a najít skrytého Pokémona nebo si prohlédnout své okolí. Při průzkumu se vám budou navyšovat vaše schopnosti a zvýší se vám tak šance objevit Pokémona, který se chová netradičně. Trenéři se pak mohou dokonce setkat i s legendárními nebo mýtickými Pokémony.

Pořízené fotografie budou hodnoceny a získané skóre bude vycházet z póz fotografovaných subjektů, na jejich velikosti, četnosti a kde budou na fotografiích zachyceni. Každá fotografie může získat jednu až čtyři hvězdičky. Podle toho zjistíte, jestli jste pořídili snímek normálního nebo vzácného chování Pokémona. Pro zaplnění Photodexu ale musíte pořídit mnoho fotografií.

Fotky pořízené během výzkumu půjde uložit také do osobního alba, které je od Photodexu oddělené. Po dokončení mise můžete pomocí funkce re-snap upravit jas, rozmazání, přiblížení a další aspekty svých nedávno pořizovaných fotografií. Po uložení fotografií do osobního alba je pak lze v režimu úprav přizpůsobit přidáním samolepek, rámečků a různých filtrů.

New Pokemon Snap nabízí taky několik online funkcí, které vám umožní sdílet fotografie a soutěžit o nejlepší snímek s ostatními hráči z celého světa prostřednictvím různých hodnotících systémů.

Níže se ještě můžete podívat na nové japonské televizní reklamy.

Legendary Encounters

Every Snap

New Pokemon Snap vyjde po celém světě 30. dubna 2021 pro Nintendo Switch. Vy ji již nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Pokémon Company

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama