New Tales from the Borderlands ohlašuje dosáhnutí stavu gold
New Tales from the Borderlands Novinka New Tales from the Borderlands ohlašuje dosáhnutí stavu gold

New Tales from the Borderlands ohlašuje dosáhnutí stavu gold

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Trable se společností Tediore by měly dorazit na čas.

Reklama

Gearbox během letošního Gamescomu oficiálně odhalil adventurní New Tales from the Borderlands, které se pokusí úspěšně navázat na předchozí počin společnost Telltale (nyní však již bez nich), a to skrze nový příběh, jenž bude sledovat trojici poněkud zvláštních hrdinů, kterým život zkomplikuje invaze společnosti Tediore.

To znamená, že se snad opět dočkáme trochu bláznivého příběhu, kde nebudou chybět hlášky, humor, akce a přirozeně dialogové volby.

A jak to vypadá, tak se titul nezařadí do velkého výčtu her, které byly letos odloženy, protože tvůrci s nadšením oznámili, že se vývoj dostal do tzv. gold fáze, což znamená, že je hra v základě hotová a tým má ještě dodatečný prostor na to, aby vyladil poslední mouchy.

Díky tomuto faktu tedy nic nebrání tomu, aby New Tales from the Borderlands vyšlo na PC (Epic), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch21. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama