New Tales from the Borderlands Novinka New Tales from the Borderlands ukazují hratelnost

New Tales from the Borderlands ukazují hratelnost

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Také se můžete blíže seznámit s postavami.

Reklama

Během konajícího se PAX West 2022 je společnost Gearbox velice čilá, kdy vydala videa k různým svým hrám. A mezi nimi se samozřejmě nachází i New Tales from the Borderlands, tedy pokračování oblíbené adventurní záležitosti od Telltale Games, tentokrát však již čistě v režii Gearboxu.

Výše se tak můžete podívat na dlouhé video, které představuje jeden v podstatě nepřerušovaný segment z hraní, z něhož můžeme zjistit, že nás čekají očekávané dlouhé dialogy a volby v jejich rámci, ale také nějaké to ozvláštnění v podobě boje a miniher. A špatně to rozhodně nevypadá.

Kromě toho ale také dorazila ještě další dodatečná ukázka, která se zaměřuje na hlavní postavy. Jak už nějakou dobu víme, pokračování nabídne nový ansámbl, kterému bude vévodit trio v podobě tvrdě pracující ženy Fran Miscowicz, domýšlivého Octavia Wallace-Dhara a krapet podivné doktorky Anuradhy Dhar. Zvláštní, trochu bizarní, ale docela zábavná cháska.

New Tales from the Borderlands vyjdou na PC (Epic), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch, a to už 21. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama