New World opět odloženo
New World Novinka New World opět odloženo

New World opět odloženo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Windows PC

Nicméně ne o moc.

Reklama

Pokud patříte k fanouškům MMORPG her, tak nejspíše s nadějí vyhlížíte chystaný projekt od Amazon Game Studios s názvem New World, který vás zavede na ostrov Aeternum, kde se vydáte žít svůj další život.

Nedávno pak proběhl uzavřený beta test, který vývojářům přinesl důležitou zpětnou vazbu, jenž autorům pomůže pořádně vyladit plnou verzi hry.

Nicméně, aby toho mohlo být dosáhnuto, tak se vývojáři rozhodli, že opět odloží vydání, tentokrát na 28. září.

"Jsme potěšeni podporou, kterou New World získal od hráčů z celého světa během uzavřené bety. Během ní, více než milión dobrodruhů nahrálo dohromady přes 16 miliónů hodin. Díky vaší podpoře se New World stal jednou z nejsledovanějších her na Twitchi a jednou z nejhranějších her na Steamu. Vášeň a nadšení, které jste pro New World ukázali, schvaluje práci, jíž jsme v uplynulém roce vykázali, vylepšujíc hru na základě vaší zpětné vazby.

Během toho jste nám poskytli ohromnou zpětnou vazbu, kterou použijeme pro to, abychom New World udělali ještě lepší. Chceme, aby vydání New Worldu bylo hladkou a zábavnou zkušeností pro všechny hráče, a to znamená provést vylepšení, jenž budou založeny na tom, na co jste během uzavřené bety narazili. Proto si vezmeme několik extra týdnů pro odstranění bugů, vylepšení stability a celkové uhlazení hry. Nové datum vydání New Worldu je 28. září 2021.

Toto rozhodnutí se nedělalo lehce. Víme, že to není poprvé, co jsme ve snaze o zachování kvality změnili datum vydání, a že může být zklamáním čekat o trochu déle. Ale chceme si být jisti, že vám při vydání dodáme hru nejvyšší kvality. Děkujeme za podporu a zpětnou vazbu. Nasloucháme. Uvidíme se na ostrově Aeternum." - zní oficiální prohlášení.

New World opět odloženo

Předobjednávku lze vytvořit v obchodě Steam, kdy cenovka je 39,99 eur (1 020 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama