New World Novinka New World přivítalo závěr hlavní příběhové linie

New World přivítalo závěr hlavní příběhové linie

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Dorazila ale i nová zbraň a několik dalších novinek.

Reklama

Jak autoři před nějakou dobou slíbili, tak i činí, pročež ke konci března vyšla do MMORPG New World nová velká aktualizace Heart of Madness, která přinesla nemalé množství dodatečného obsahu.

Kromě různých oprav a balančních úprav tak zde narazíte třeba na novou expedici The Tempest Heart, která není jen vizuálně působivá (trochu ve stylu Bloodborne), ale zároveň se jedná o závěr hlavní příběhové linky. Tato expedice je pak zamýšlena pro 5 hráčů, kteří mají úroveň 60 a gearscore v hodnotě mezi 550 a 570.

Také ale dorazila zcela nová zbraň, jímž je blunderbuss, který je vhodný pro krátké až střední vzdálenosti a nabízí poměrně velkou úroveň mobility, přičemž důležitými vlastnostmi je pro něj síla a inteligence. Opět navíc nabízí dva stromy vývoje, kdy jeden se zaměřuje na boj na blízko, zatímco za pomoci druhého budete dávat plošné poškození na trochu delší vzdálenost.

Ve světě pak navíc můžete narazit na nové aktivity, jako jsou speciální výhledy, z nichž dostanete malby pro váš domov. Potkat ovšem můžete i sběratele kořistí, kteří se vždy náhodně objeví v jednotlivých teritoriích a jejich poražením můžete získat odměny, jako je zbraň či dodatečné materiály. Ve Weaver's Fen a Restless Shores posléze zase lze narazit na dodatečná náhodná setkání.

Změn opravdu není málo a pokud je chcete prozkoumat detailněji, můžete navštívit tento oficiální článek.

Společně s tím se na vědomost dává, že tento víkend ve hře získáte dvojnásobné zkušenostní body jak pro vaši postavu, tak i zbraně.

Na Twitchi si pak zase můžete vykoukat nejnovější Crimson Plague skin.

New World na Steamu stojí 39,99 eur (990 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama