New World umožní přesun postavy na jiný server snad tento týden
New World Novinka New World umožní přesun postavy na jiný server snad tento týden

New World umožní přesun postavy na jiný server snad tento týden

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Předchozí datum nebylo dodrženo kvůli obavám z narušení víkendového hraní.

Reklama

MMORPG New World při startu zastihl velký zájem hráčů, kvůli kterému vývojáři doporučili, aby si lidé vytvořili postavu na nějakém jiném serveru s tím, že později umožní bezplatný přesun skrze jednotlivé servery, z čehož následně vznikla kontroverze, o které si můžete přečíst v našem starším článku.

Každopádně tato možnost měla být po problémech konečně spuštěna v minulém týdnu, avšak k tomu nakonec nedošlo, jelikož přišel další odklad, tentokrát na týden aktuální (opět bez přesného dne).

Důvod tohoto odkladu byl posléze takový, že autoři nechtěli zbytečně ohrozit hraní ve špičce během víkendu, jelikož vydání této funkce by znamenalo, že by musely být na nějaký čas vypnuty servery a následně by bylo třeba udělat balanční úpravy.

Nicméně bylo potvrzeno, že tato funkce byla již řádně otestována, pročež by nemělo nic bránit tomu, abychom se tento týden dočkali.

Další informace budou uveřejněny v blízké budoucnosti, a to včetně hlubšího rozboru toho, jaké lekce se tým během posledních pár týdnů naučil.

Při čekání si můžete přečíst naši recenzi, kde si titul odnesl 7 bodů z 10 s těmito slovy:

"Propracovaný a návykový. Přesně tak lze New World popsat. Audiovizuálně nádherné dobrodružství se skvělými PvP systémy sráží nemastný, neslaný endgame a řada závažných technických potíží a bugů. Tvůrci mají slušně našlápnuto. Pokud vám nevadí nudné vedlejší úkoly a časově náročný grind, mohu ostrov Aeternum doporučit všemi deseti. Pokud hře dovolíte, aby vás pohltila, jen těžko budete odcházet od monitoru. O to raději se ale budete vracet."

New World naleznete na Steamu za 39,99 eur (1 020 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama