Next-gen simulace pokeru v Poker Club
Novinka Next-gen simulace pokeru v Poker Club

Next-gen simulace pokeru v Poker Club

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Díky cross-play funkci můžete hrát pospolu skrze platformy.

Reklama

Milovníci pokeru to mají v naší zemičce (a v několika dalších) poměrně těžké, jelikož je jeho hraní bráno jako hazard, který je místními nařízeními značně limitován. I proto si do dnešního dne nemůžeme zahrát ve virtuálním kasinu Grand Theft Auto V, jelikož jednotlivé hry pro nás Rockstar zamknul.

Jistou útěchou nám tedy mohou být různé menší tituly, které ovšem většinou přílišnými kvalitami neoplývají. Nicméně vývojáři z Ripstone Games by nám chtěli do konce tohoto roku nadělit ultimátní pokerový zážitek za pomoci jejich nejnovější hry Poker Club.

Pod tímto (možná generickým) názvem se skrývá titul běžící na Unreal Engine 4 (dokonce se dočkáme ray-tracingu), kdy by se podle slov vývojářů mělo jednat o tu nejvíce vtahující poker simulaci vůbec.

V ní se můžeme pustit do hraní jednotlivých her v online kariéře, která nás protáhne od zavšivených zapadlých barů až po velké eventy, kde jde o hromadu peněz. Nebudou chybět ani velké turnaje, kde se utká přes 200 hráčů. Každopádně herních režimů tu bude skutečně hromada, nabízejících různé variace na klasická pravidla, stejně jako tomu je v reálném životě.

Vašeho herního avatara si taktéž lze ošatit různými prvky a oblečky, kdy se následně můžete přidat do jednoho z klubů (případně nějaký vytvořit), díky němuž získáte i některé exkluzivní odměny.

Vývojáři každopádně chtějí, aby si zájemci na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X užili hru v co možná nejlepší kvalitě, pročež tyto verze pojedou ve 4K a 60 FPS. PlayStation 5 verze zužitkuje i nový speciální ovladač DualSense. Pokud si nicméně zakoupíte již verzi pro PlayStation 4 či Xbox One, tak jejich next-gen variaci získáte zdarma.

Tou asi nejlepší zprávou pak je, že si spolu zahrají všichni hráči, nehledě na platformu, jelikož se dočkáme podpory cross-play.

Poker Club vyjde do konce tohoto roku na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama