Neznámý příběh hry Hyrule Warriors: Age of Calamity
Hyrule Warriors: Age of Calamity Novinka Neznámý příběh hry Hyrule Warriors: Age of Calamity

Neznámý příběh hry Hyrule Warriors: Age of Calamity

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Kromě nového traileru nás čeká 22 záběrů minut z hraní.

Reklama

Nejnovější trailer od Nintendo a Koei Tecma ke hře Hyrule Warriors: Age of Calamity jménem Untold Chronicles From 100 Years Past nabízí hráčům letmé seznámení s postavami, se kterými se hráči během hraní příběhové linie setká. Najdete mezi nimi mladší verzi výzkumníků Purah a Robbie a také samotného krále Hyrule. I když je samotné video relativně dost krátké, jeho hlavní předností je ukázka anglického dabingu. Porovnat ji můžete s japonskou verzí traileru.

Během Nintendo Treehouse Live streamu pak tvůrci předvedli celých 22 minut z hraní hry Hyrule Warriors: Age of Calamity. Kromě toho, že můžeme vidět v akci Urbosu, Zeldu a Impu, došlo také k odhalení Koroků. V Hyrule Warriors: Age of Calamity to ale nebude úplně jednoduché a budete muset mít oči opravdu otevřené. Během této říjnové prezentace se totiž v bitvě objevil i Korok, což chtělo Nintendo vyloženě zdůraznit, viz tento tweet.

Na malé hravé Koroky tedy narazíte i v době před 100 lety. Jeden z mnoha herních aspektů Age of Calamity bude právě průzkum prostředí, protože Korokové budou na bojišti zamaskovaní mezi ostatními předměty. Není zatím úplně jasné, jestli jich bude jako v The Legend of Zelda: Breath of the Wild celých 900 a ani nevíme, jaký bude ve hře jejich účel.

Tato nová hra ze série The Legend of Zelda bude fungovat vlastně jako prequel k Breath of the Wild. Age of Calamity se totiž odehrává v době sto let před událostmi z této hry. Sami se pak můžete vtělit do role Linka, Zeldy, Daruka a dalších postav.

Pokud navíc ještě máte na svém Switchi uložená data z The Legend of Zelda: Breath of the Wild, získáte jako odměnu zajímavou jedinečnou zbraň, kterou je dřevěný tréninkový meč. Další speciální zbraň získáte za předobjednání digitální verze hry Hyrule Warriors: Age of Calamity a tou je Lucky Ladle.

Hyrule Warriors: Age of Calamity bude k dispozici pro Nintendo Switch od 20. listopadu 2020. Předobjednávat můžete již teď v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama