NHL 19 odhaleno, tvářemi budou Subban i legenda Gretzky
NHL 19 Novinka NHL 19 odhaleno, tvářemi budou Subban i legenda Gretzky

NHL 19 odhaleno, tvářemi budou Subban i legenda Gretzky

Yurris CZ

Yurris CZ

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Od zamrzlého rybníka až mezi hvězdy NHL. Frostbite engine nečekejte, PC verzi také ne.

Reklama

Plnohodnotnému odhalení NHL 19 předcházel lákavý teaser s mnoha otazníky. Další díl virtuálního hokeje od EA Sports byl odhalen dnes brzy ráno na galavečeru v rámci předávání hokejových cen NHL Awards v Las Vegas. Dočkali jsme se základních informací ohledně novinek, víme, kdo bude na přebalu hry a naladit se můžeme i svižným trailerem.

Než se na něj podíváte a přečtěte si další informace, tak vás zklameme. NHL 19 nepřechází na moderní Frosbite engine a bohužel se nevrací ani dlouho očekávaná PC verze. Jak vidno, NHL není tak populární jako FIFA. Minimálně o tom vypovídají menší inovace a celkový přístup společnosti Electronic Arts.

Hokej pod širým nebem

V NHL 19 dostaneme také možnost na chvíli opustit ty supermoderní multifunkční hokejové haly a užít si krásu hokeje na obyčejném zamrzlém rybníku. Toto poskytne trojice režimů v rámci EA SPORTS Hockey League. První můžeme znát již z minulého ročníku - NHL THREES. Další dva jsou nové, jedná se o módy NHL ONES a Pro-Am. V NHL ONES nastoupíte sami za sebe, postavíte se proti dalším dvěma hráčům stylem jeden na jednoho, respektive 1v1v1. Hraje se na polovině kluziště a všichni útočí na jednoho gólmana. Herní režimy budou arkádové bez omezení pravidly či přerušení. Kreativita a zručnost vyhrává.

Tyto režimy by částečně mohly kompenzovat absenci Winter Classic, a vůbec touhu hrát pod širým nebem.

NHL 19 odhaleno, tvářemi budou Subban i legenda Gretzky

Módní i dovednostní vylepšení

Opět dostaneme do rukou širokou škálu vizuálního vylepšení pro našeho vlastního hráče. K dispozici bude přes 900 kusů oděvů a vybavení. Od autentické profesionální výstroje NHL, až po hokejové lifestylové oblečení od světoznámých sportovních značek. Takže na našem hráči, například pro zmíněný režim NHL ONES, se budeme moci pořádně vyřádit.

Každý nový díl série NHL posouvá virtuální hokej o schůdek výš. Na mysli mám samozřejmě repertoár kliček a reálnost pohybů. Proto nadcházející díl bude obsahovat další nové animace - blafáky, vylepšené reakce ovládání při zrychlení, vyhýbání se při rychlém bruslení a přesných obratech.

Legendy přicházejí

Do rukou dostaneme možnost si zahrát za opravdové legendy stoleté historie National Hockey League. V čele dvou set legend nemůže stát nikdo povolanější než Wayne Gretzky. Budeme si moct vybudovat vysněný tým z historických hráčů, ale i superhvězd současných dní.

NHL 19 odhaleno, tvářemi budou Subban i legenda Gretzky

Edice a tváře hry

Na přebalu standardní edice se po předchozích náznacích objevuje P.K. Subban z Nashville Predators. Správná volba? Dle mého by se za poslední sezónu našlo mnoho statisticky lepších hráčů. Na přebalu legendární a ultimátní edice se potom poněkud překvapivě objevuje legenda legend Wayne Gretzky.

Standard edition

Předobjednejte si hru a získejte 5 balíčků pro Hockey Ultimate Team (jeden týdně po dobu pět týdnů).

Legend edition

Předobjednejte si hru a zajistěte si třídenní přednostní přístup, 20 balíčků pro Hockey Ultimate Team (jeden týdně po dobu 20 týdnů) plus:

  • Předmět hráče z obalu hry do HUT dle vlastního výběru
  • Předmět legendy do HUT dle vlastního výběru
  • Předmět nováčka do HUT dle vlastního výběru
  • Odemčená hokejová taška

Ultimate edition

Předobjednejte si hru a zajistěte si třídenní přednostní přístup, 40 balíčků pro Hockey Ultimate Team (dva týdně po dobu 20 týdnů) plus:

  • Předmět hráče z obalu hry do HUT dle vlastního výběru
  • Předmět legendy do HUT dle vlastního výběru
  • Předmět nováčka do HUT dle vlastního výběru
  • Odemčená hokejová taška

Věrnostní odměna

Majitelé předešlých ročníků NHL 16, NHL 17 a NHL 18 obdrží speciální odměny pro HUT 19.

  • Dva balíčky HUT za jeden titul, další tři balíčky za druhou hru a v případě vlastnictví všech tří výše uvedených titulů dalších pět balíčků.
  • Jeden předmět hráče z obalu hry do HUT za každou hru – Jonathan Toews za NHL 16, Vladimir Tarasenko za NHL™ 17 a Connor McDavid za NHL 18.
  • Jedna hokejová taška World of Chel za každou hru

Všechno to zní každopádně lákavě, ale kladu si otázku, zda to není při ceně 1 799 korun českých za standardní edici prostě málo. Beznadějné hráče na počítačích absence jejich platformy jistě opět zklamala, ale ani moc nepřekvapila. No a konzolisté se požadovaného Frostbite enginu také nedočkali. V diskuzích se často objevuje, že EA moc svým fanouškům nenaslouchá.

NHL 19 vychází 14. září pro PlayStation 4 a Xbox One. Hru si můžete již předobjednat na Xzone.cz.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama