NHL 20 bude mít starý engine, stále nevyjde na PC, ale chlubí se battle royale módem
NHL 20 Novinka NHL 20 bude mít starý engine, stále nevyjde na PC, ale chlubí se battle royale módem

NHL 20 bude mít starý engine, stále nevyjde na PC, ale chlubí se battle royale módem

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Novinek není mnoho. Revoluce přijde asi až v roce 2020/2021.

Reklama

Jak už se v posledních pár letech stalo zvykem, nové NHL se neohlašuje na konferenci E3, nýbrž týden po ní na každoročních cenách NHL. Nejinak tomu bylo i letos a opět jsme se zde i rovnou dočkali oznámení hlavní hvězdy, která bude zdobit oficiální krabičku hry. Tentokrát se jí stal Auston Matthews z týmu Toronto Maple Leafs. Zároveň si můžeme povšimnout i změny barev, kde oranžovou vystřídala kombinace modré a zelené.

Samotná ukázka však bohužel příliš mnoho informací nedává a tou nejhlavnější je snad datum vydání, které bylo stanoveno na 13. září, kdy hokejová klání vyjdou opět pouze na konzole PS4 a Xbox One. Nicméně společně s ukázkou bylo vypuštěno i několik informací, které popisují změny, jenž se v letošním titulu mají odehrát.

Změn k lepšímu by mělo doznat hned několik aspektů v čele s novým systémem tzv. Signature neboli charakteristických střel. Dále překopaná umělá inteligence brankářů, nový komentář, vylepšený overplay a výběr té nejlepší akce z celého západu, podobně jako známe například z Overwatch. K tomu se dočkáme několika přídavků do World of CHEL, online módu, který byl představen v loni v NHL 19. A co se vylepšeních z loňského ročníku týče, tak hra jeden na jednoho konečně dostává podporu lokálního multiplayeru. Úpravám se nevyhnul ani Hockey Ultimate Team, do kterého budou přidány Squad bitvy po vzoru FIFA her.

Tato vylepšení už bývají takovou každoroční minimální jistotou, nicméně asi největším překvapením se stává Eliminator mód, což je další odnož battle eoyale. 81 hráčů se buď sami nebo v tříčlenném týmu utkají o to, kdo z jednotlivých zápasů vydrží nejdéle. Osobně vůbec netuším, jak toto bude fungovat v praxi, nicméně místo tohoto režimu bych zcela jistě uvítal konečně onen nový engine, jehož se hra letos opět nedočká.

Každopádně pokud si hru předobjednáte alespoň v Deluxe edici, dostanete do ní přístup o 3 dny dříve, přesněji 10. září. Mimo tuto edici si lze ještě předobjednat Standard a Ultimate, kdy ta levnější z nich obsahuje až 10 balíčků do Hockey Ultimate Teamu a pět tašek do World of CHEL. Ultimátní edice přirozeně obsahuje veškerý obsah těch předchozích, plus přístup k exkluzivní sezoně v HUT a speciální balíček s Austonem Matthewsem.

Jak vidno, velkých změn se NHL dočká nejspíš až v roce 2020/2021. Viděli bychom to spíše na 2021, kdy už budou na trhu nové konzole PlayStation a Xbox. Snad jejich příchod donutí EA přejít s NHL na Frostbite engine (jako u série FIFA a Madden NFL) a přinést hokej zpět na počítače.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama