NHL 20 opět pouze na konzole
NHL 20 Novinka NHL 20 opět pouze na konzole

NHL 20 opět pouze na konzole

Michal Jonáš

Michal Jonáš

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Letos noví komentátoři, televizní grafika a animace.

Reklama

Od včerejška můžete nazout brusle a vyjet na led v novém ročníku NHL 20. Tak, jak je v posledních letech bohužel obvyklé a jak se dalo očekávat, opět hra vyšla pouze na konzole PS4 a X1. Už je to hodně dávno, kdy NHL vyšla i na počítače. Asi byste si netipli, že poslední ročník, který vyšel krom konzolí PS2(!), PS3 a X360 také na PC (ano, to byla malá nápověda) byl 2009 v podání NHL 2009, které ale vyšlo už v roce 2008! Od té doby nic.

NHL 20 je stále postavená na stejném enginu EA Sports Ignite, který pohání tuto řadu již od NHL 15. Výraznou změnou je letošní nahrazení komentátorů z NBC Sports novou trojicí, dále byly zcela předělány animace střelby, jež mají nově zohledňovat způsob střelby většiny velkých hvězd NHL a s rozchodem s NBC souvisí také úplně nová televizní grafika, kterou si v EA Sports dělali už sami. NHL 20 pak vyrobila pobočka EA v kanadském Vancouveru.

NHL 20 má cenovku 1799,- a připomínám, že je také součástí předplatného služeb EA Origin Access na PC a EA Access pro konzole.

Když si hru zakoupíte na Xzone, dostanete k ní tyto herní přídavky (do konce zásob):

- dva diamantové balíčky Vlastní výběr do HUT

- hokejovou tašku World of CHEL

 

NHL 20 opět pouze na konzole

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama