NHL 21 výjimečně až v říjnu
NHL 21 Novinka NHL 21 výjimečně až v říjnu

NHL 21 výjimečně až v říjnu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

11
Platformy PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Taktéž dojde k vynechání "pravých" next-gen verzí.

Reklama

Spousta hokejových fanoušků čeká na ohlášení letošního ročníku ze série NHL, kterou nám již nějaký čas přináší vývojáři z EA Canada pod záštitou vydavatelství EA Sports.

Na oficiálních stránkách série následně včera bylo ohlášeno, že prvního pohledu na NHL 21 se dočkáme během srpna. Společně s tímto oznámením jsme se však rovnou dozvěděli i dvě zajímavé informace.

Tou první je posunutí data vydání hry, kdy se nový díl na pultech obchodů neobjeví klasicky v září, nýbrž až během října. Důvodem tohoto posunutí jsou aktuální okolnosti, které jsou spojené s opatřeními vůči novému typu koronaviru. Tvůrci proto potřebují o něco více času na vychytání různých bugů a finální úpravy.

Druhou překvapivou informací je následně oznámení toho, že se letos nedočkáme next-gen verze v pravém slova smyslu. Zatímco si NHL 21 budete moci na PlayStationu 5 a Xboxu Series X zahrát díky vzájemné kompatibilitě, tak se zde nedočkáte žádných velkých rozdílů oproti verzi na staré konzole, což možná někoho zamrzí. Vynahradit by nám to měla existence nových, doposud neoznámených prvků, již v základu.

O PC verzi opět nepadlo ani jediné slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama