Ni no Kuni II hlásí status gold!
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Novinka Ni no Kuni II hlásí status gold!

Ni no Kuni II hlásí status gold!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Podívejte se na vývojářský deník Building the Kingdom a kupu nových screenshotů.

Reklama

Vydavatelská společnost Bandai Namco a vývojářské studio Level-5 oznámili pro chystané RPG Ni no Kuni II: Revenant Kingdom status gold. Což všichni víte, že je u hry dokončen vývoj a připravuje se do výroby, aby se stihlo březnové datum vydání.

Díky převratu byl mladý vládce Ding Dong Dellu jménem Evan Pettywhisker Tildrum vyhnán z království. Spolu s pomocí svých přátel Rolanda, Tani, Batua, Loftyho a mnoha dalších, kteří postupně potká na svém putování krajinou, vytvoří bez většího násilí nové království a spojí tak celý svět Ni no Kuni.

Díky obřímu Evanovu dobrodružství mohou hráči prozkoumat krásně vytvořený svět, plný exotických lokalit, setkat se se širokou škálou rozmanitých postav, nebezpečných nepřátel a spoustou spojenců, kteří mu touží pomoci. Evana podpoří na cestách přírodní elementy, známé jako Higgledies. Higglediové jsou ideálním způsobem, jak v bitvách získat neocenitelnou podporu v podobě útočných a defenzivních buffů. Ve hře existuje 100 jedinečných Higgledies, které můžete všechny nasbírat a přitom bude mít každý speciální schopnosti. Budete moci kombinovat různé typy Higglediů a během bojů si vhodnou strategií zajistit vítezství.

Kromě možnosti hrát za Evana, nabízí Ni no Kuni II: Revenant Kingdom dva další herní režimy, které si během hraní hlavního příběhu budete moci vyzkoušet. Když se Evanovi podaří v nově založeném království Evermore získat korunu, musí také spravovat všechny stránky každodenního života. Hráči musí postavit obchody, farmy, kasárny a celou řadu dalších podpůrných zařízení, aby zajistili ekonomický růst Evermore a zároveň aby Evan a jeho spojenci získali nové vybavení.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom vychází pro PlayStation 4 a PC již 23. března.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama