Ni no Kuni II nabídne také on-line multiplayer
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Novinka Ni no Kuni II nabídne také on-line multiplayer

Ni no Kuni II nabídne také on-line multiplayer

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Prezident a CEO Levelu-5 Akihiro Hino potvrdil návrat některých starých známých.

Reklama

Bandai Namco vydalo oficiální rozhovor s vývojářem, prezidentem a CEO studia Level-5 Akihiro Hinem, jehož ústřední téma byla hra Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. Hino v něm potvrdil přítomnost on-line multiplayeru a také prozradil pár dalších zajímavostí.

„Bude přítomen multiplayer," řekl Hino. „Budete moci hrát on-line se svými přáteli a to v několika různých podobách a v různém počtu."

Na otázku, zda se vrátí i některé známé postavy Hino uvedl: „I když mohu potvrdit, že v tomto pokračování budou nejrůznější cool postavy, tak prozatím zůstávají ty vracející se tajné. Rád bych totiž našim fanouškům nabídl hru, ve které se budou těšit z nejrůznějších překvapení."

Hino dále prozradil, že i když je Ni no Kuni RPG hrou, ve které procházíte mapou světa a prožíváte dobrodružství, tak se velká část herních mechanik zabývá výstavbou království. Během svého dobrodružství budete shromažďovat věci, které vašemu království pomohou zvětšovat velikost i vliv.

A přestože se ve hře objeví velké množství nejrůznějších postav, soustředil se Hino hlavně na pět králů. Postupně navštívíte pět těchto různých království. Každé z těchto království má své vlastní problémy. Pokud jim pomůžete a problémy vyřešíte, posílíte tím Evana jako vůdce, ale i jako krále.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom vyjde pro PlayStation 4 a PC přesně 10. listopadu.

(Původní video s prohlášením již bylo odstraněno, proto vám nabízíme jeho alternativu.- pozn. redakce)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama