Ni no Kuni II: Revenant Kingdom ​rozšíří 9. srpna DLC Adventure Pack
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Novinka Ni no Kuni II: Revenant Kingdom ​rozšíří 9. srpna DLC Adventure Pack

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom ​rozšíří 9. srpna DLC Adventure Pack

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4

Dvě příběhová rozšíření následují ještě tuto zimu a začátkem roku 2019.

Reklama

Bandai Namco hodlá 9. srpna svůj velmi úspěšný titul Ni no Kuni II: Revenant Kingdom od studia Level-5 rozšířit o zdarma distribuované DLC nazvané Adventure Pack. Po něm pak budou následovat dva větší doplňky, které jsou také součástí Season Passu. První bude uvolněn letos v zimě a druhý začátkem roku 2019.

Free DLC Adventure Pack nabídne pro zkušené hráče nové výzvy. Přidá další patra do jeskyně Faraway Forest a po jejich zvládnutí budou hráči odměněni novými kostýmy pro Evana a další postavy. Hráči se také budou moci postavit novým, ještě silnějším bossům: Blackhart a Zeta. Další úkoly se odemknou až po dokončení příběhu.

Season Pass DLC #1 bude k dispozici letos v zimě. Toto DLC bude obsahovat zbrusu nový záhadný dungeon, ve kterém se Evan se svými přáteli spustí do hlubiny tohoto tajuplného dungeonu, kde na ně čekají silnější a silnější nepřátelé. Vašim úkolem bude proniknout až na dno dungeonu a získat patřičnou odměnu.

Season Pass DLC #2 má být vypuštěno na začátku roku 2019 a půjde o další rozšíření příběhu Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. Více informací bohužel nemáme, ty budou uveřejněny až později.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom nyní můžete ve verzích pro PlayStation 4 a pro PC zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama