NieR Automata dosáhla nového prodejního milníku
NieR: Automata Novinka NieR Automata dosáhla nového prodejního milníku

NieR Automata dosáhla nového prodejního milníku

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Jedna z nejlepších her minulé generace stále překvapuje.

Reklama

Není tomu dávno, co na předváděcí akci Square Enix oznámil, že prodeje NieR Automata přesáhly 4,85 milionů prodaných kopií a už tu máme aktualizaci prodejních čísel. Oficiální Twitterový PR účet značky NieR totiž vydal oznámení, v němř je uvedeno, že prodeje hry přesáhly 5 milionů kopií, což je pro hru tohoto žánru jednoznačně veliký úspěch.

NieR Automata je mnohými, včetně mě, minimálně z hlediska příběhu, hudby a hratelnosti, označována za jednu z nejlepších hack and slash her. Tím nejzajímavějším prvkem na titulu je zcela jistě střídání hratelnosti a do jisté míry i žánrů, kdy v průběhu hry dochází ke změnám pozice kamery a ovládání hratelné postavy. To vše završuje fakt, že hru ani zdaleka nedohrajete poté, co spatříte závěrečné titulky. Po znovunačtení na vás totiž čekají ještě minimálně dva průchody, jež se budou od toho prvního značně lišit. Za titulem stojí vývojáři z Platinum Games pod vedením režiséra Yoko Tary a herního designéra Takahisa Taury.

Již 23. dubna příštího roku se dočkáme i vylepšené verze prequelu Automaty s podtitulem Replicant ver.1.22474487139…, který, obohacen o drobná rozšíření, vylepšené grafické zpracování a znovu nahraný soundtrack, zavítá na platformy PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama