Nintendo Indie World: Bake ‘n Switch
Novinka Nintendo Indie World: Bake ‘n Switch

Nintendo Indie World: Bake ‘n Switch

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch

Zběsilá párty hra s lokálním multiplayerem pekařů bude i pro PC.

Reklama

Titul pro nejroztomilejší hru pořadu Nintendo Indie World si nejvíce zaslouží opravdu nádherná a chaotická hříčka Bake ‘n Switch, v níž můžete hrát jak sami, tak v lokálním multiplayeru jak proti sobě, tak i v kooperaci až ve čtyřech.

Zde se zhostíte role jednoho z mistrů pekařů a právě pečením a spojováním křupavých houstiček do obřích megahousek bojujete pro záchranu svého roztomilého světa proti nemrtvým. Ale to samozřejmě zdaleka není vše, co tu musíte dělat.

 

Nintendo Indie World: Bake ‘n Switch

 

Hra nabízí stále pokročilejší úrovně, v nichž většinou v omezeném čase společně pečete a kombinujete housky do silnějších zbraní, případně si navzájem sabotujete své pečící trouby (PvP režim), ale také sesíláte příšerky v podobě tzv. hladových ochránců, jež, pokud je dostatečně nakrmíte, vám v boji výrazně pomohou.

Z toho všeho je jasné, že Bake ‘n Switch je hlavně úsměvná a rozpustilá párty hra, která by v rámci předběžného přístupu měla vyjít zkraje příštího roku exkluzivně jen na PC (Steam) a ve finální podobě pak na PC a Switch v létě 2020.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=hfH6EutBryk[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama