Noirová adventura Backbone
Novinka Noirová adventura Backbone

Noirová adventura Backbone

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Zahrajte si demo připravované dystopické detektivky se zvířaty.

Reklama

Backbone je připravovaná filmová hra v hlavní roli s mývalím detektivem Howardem Lotorem, jež má na všemožné platformy ve finální verzi dorazit ještě letos. Již dnes si můžete ze Steamu stáhnout demoverzi v podobě úvodní části Backbone: Prologue, která vám zabere asi hodinku hraní.

 

Noirová adventura Backbone

 

Mýval Howard Lotor je soukromé očko v baloňáku (jinak to přece v noirovém světě ani nemůže být), které dostane obyčejně vypadající zakázku, aby našel jednoho člověka, po němž se slehla zem. A to vše v alternativní dystopiánské a temně noirové verzi kanadského Vancouveru. Jenže původně klasický malý případ se záhy zvrtne v daleko větší kauzu, jež dá zvířecímu detektivovi pěkně zabrat a v níž mu půjde i o kejhák.

 

Noirová adventura Backbone

 

Hra obsahuje velký mix různých žánrů, takže je vykreslována jako dystopiánská noirová detektivní adventura s RPG prvky ve filmovém stylu (uf!), jež se odehrává v alternativním světě, v němž je společnost kastována do sociálních tříd podle zvířecího druhu. Prostředí je vyrobené technikou pixelartu, ale ve vysokém rozlišení díky možnostem Unreal Enginu 4, a lokace zobrazují skutečná místa ze současného Vancouveru v alternativní herní podobě. K poslechu pak vyhrává originální temný jazz.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=zovLb-oenmk[/embed]

 

Tvůrci z malého studia EggNut totiž sídlí přímo ve Vancouveru, a tak do hry chtěli přenést něco ze svého sídelního města. Příběh by měl zabrat mezi 8 až 10 hodinami, je ale podáván pouze textovou formou, protože hra není nadabována. Nicméně podle toho stylového audiovizuálu, který jak novináři, tak i hráči prologu extrémně chválí, to ani nevadí.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama