Last Oasis Novinka Nomádské MMO Last Oasis dorazí na Xbox

Nomádské MMO Last Oasis dorazí na Xbox

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2

PC hráče mezitím čeká wipe.

Reklama

Ambiciózní survival MMO titul Last Oasis od studia Donkey Crew chtěl nabídnout originální svět, kdy díky ohřevu zemského povrchu se lidé musejí skrývat před nebezpečným slunečním svitem, kdy jim v tomto nomádském stylu života pomáhají dřevěné a větrem poháněné stroje, jenž využívají jak pro transport, tak i pro boj a sběr surovin.

Premisa to tedy byla skutečně lákavá, avšak při vydání hry do předběžného přístupu během tohoto března se titul potýkal s velkými problémy se servery, kdy ho hráči nemohli ani pořádně hrát, kvůli čemuž se vývojáři rozhodli vrátit peníze lidem, kteří o to zažádají.

Po nějaké době se jim však tyto problémy povedlo do značné míry vyřešit, takže pomalu mohlo dojít na řešení dalších věcí, jako je optimalizace a samozřejmě nový obsah.

Jedny z plánů na expanzi hry se následně týkají i vydání na dalších platformách, kdy se jako první dočkají konzole Xbox One a Xbox Series X/S, na které se hra v prvním kvartálu roku 2021 podívá.

Výbornou zprávou následně je, že se hráči dočkají podpory společného hraní skrze platformy, a to hned od prvního dne vydání.

Bohužel tato skutečnost taktéž přichází s jednou nepříjemností, jelikož tuto neděli dojde na vymazání serverů (oficiálních i soukromých) pro PC verzi hry, takže bude třeba začít vaší pouť od začátku.

Tento wipe doprovodí vydání nové aktualizace startující druhou sezónu hry. Těšit se můžeme na obsah z experimentální varianty, tedy například na vylepšení struktur, vyvážení výstroje a vozidel či lepší animace.

Last Oasis si můžete zakoupit na Steamu za 24,99 eur (660 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama