Northgard Novinka Northgard dostává další výraznou aktualizaci

Northgard dostává další výraznou aktualizaci

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Android Android

Předělává uživatelské rozhraní a přináší další změny.

Reklama

Lidé ze Shiro Games sice nedávno do předběžného přístupu dostali strategii Dune: Spice Wars, ale to neznamená, že by neměli síly a zdroje na to, aby se starali o další své tituly.

Díky tomu se hráči povedené severské záležitosti Northgard mohou těšit z další výrazné aktualizace, která nese jméno Sword & Solace.

V jejím rámci dorazilo hned několik výrazných změn, kdy třeba té první si všimnete ihned po spuštění, jelikož došlo na kompletní přepracování uživatelského rozhraní, které by mělo usnadnit orientaci jak nováčkům, tak i veteránům, kdy dorazily různé nové možnosti v rámci nastavování či vyhledávání jednotlivých her.

Do multiplayeru pak byly přidány nové tiery, které jsou rozprostřeny od 0 do 1000 GP (hodnotící body), kdy hráči s novou sezónou začnou na úrovni 300 GP (kamenný tier), přičemž posléze bude na nich, kam se až dostanou či propadnou.

Změny se ale také dotkly třeba vojenských cest (military paths), které si nově ve hře můžete zvolit dříve a vybrat si takovou, která bude dobře hrát s vaším stylem (případně stylem vybraného klanu). Kromě toho třeba cena kování zbraní byla snížena, abyste si jich stihli vytvořit i více, kdy byly změněny i jejich efekty pro téměř všechny jednotky, kdy všechny nyní získají schopnost.

Také ale došlo na dodatečné balanční úpravy a novinky u jednotlivých klanů či opravy různých bugů.

Kompletní seznam změn naleznete zde.

Northgard je hratelný na Androidu, PC, Macu, Linuxu, PlayStationu 4, Xboxu One i Nintendu Switch.

Na Steamu pak aktuálně můžete využít opravdu příjemné 75% slevy, tudíž vás hra vyjde na 6,99 eur (175 Kč). Sleva platí i na dodatečná DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama