Nová aktualizace pro Minecraft úsměvně rozbíjí zažité pořádky
i Zdroj: https://www.minecraft.net/en-us/article/key-art-update
Minecraft Novinka Nová aktualizace pro Minecraft úsměvně rozbíjí zažité pořádky

Nová aktualizace pro Minecraft úsměvně rozbíjí zažité pořádky

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

K "poražení" finálního bosse vám stačí jediný vozík.

Reklama

Minecraft je tu s námi už od roku 2011. Díky tomu tato hra zaznamenala řadu aktualizací, které různě upravovaly formát, jakým tento sandbox plný možností funguje. Ta nejnovější však slušně zacloumala herním světem, přestože se nejednalo o zásadní update. Jeho dopad je však překvapivě velký. Novinek přinesl řadu, tou nejvýraznější je ovšem pro kreativní hráče chování fyziky minikár. Ty lze totiž rozjet do neskutečně vysokých rychlostí, což vede k zábavným momentům.

Hráči ze svých „horských“ drah dělají nástroje pálící TNT nebo vystřelující do dáli lamy posazené do vozíku. Využít se dají nenápadná vozítka skutečně k lecčemu, což ukazuje i situace s Ender drakem, kterého se jednomu z hráčů podařilo posadit do minikáry a poslat ho i s ní do bezedné propasti s nulovou šancí na návrat. Možnosti vozíků si můžete sami otestovat v Minecraftu na PC, konzolích PlayStation, Xbox a také Nintendo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama