Nová aktualizace pro Zaklínač 3: Divoký Hon mění zavedené pořádky
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Nová aktualizace pro Zaklínač 3: Divoký Hon mění zavedené pořádky

Nová aktualizace pro Zaklínač 3: Divoký Hon mění zavedené pořádky

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Některým členům komunity se novinky nelíbí.

Reklama

Zaklínač 3: Divoký Hon dostal na všech platformách patch 4.03, který by mohl na první pohled vypadat jako jeden z mnoha, jenže realita je jiná. Do hry přináší novinku, která některým zlehčí život, avšak nevoní fandům původního konceptu tlačícího vás do toho řádně se připravit na boj s monstry. Novinkou je totiž přidání možnosti si nastavit automatické nanášení oleje na vaší zbraň během boje. Pokud ho ovšem samozřejmě máte připraven ve své brašně.

Nová aktualizace pro Zaklínač 3: Divoký Hon mění zavedené pořádky

Některým členům komunity se tento krok nelíbí, protože podle nich celkový proces lovu značně zlehčuje. Jeden z nich původní formát prezentuje takto: "Myšlenka byla taková, že jste měli nestvůru před bojem prozkoumat a přijít připraveni. Oleje jako takové jste nemohli použít v boji," Dle některých se tímto krokem Zaklínač 3: Divoký Hon posunuje více do hack-and-slash sféry.

Vedle této inovace dostal Zaklínač 3: Divoký Hon také modifikaci Next Gen Script Fixes opravující některé nedostatky a řadu dalších novinek. Detailně si jeho podobu můžete prohlédnout zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama